Niciunul.Eu recomand uleiul de ricin, chiar daca produsele de la gerovital contin si ele ulei, e mult mai eficient uleiul in stare pura aplicat pe par. Si nu e costisitor deloc.Tot ce mi se paare bun de la gerovital e spray-ul termoprotector, restul nu sunt asa eficiente.Sunt adepta mastilor si tratamentelor naturiste, preparate chiar de mine :]. Daca vrei si finete, si stralucire, si crestere, fa o masca cu galbenus de ou, miere [ sau iaurt] si ulei de ricin. E doar parerea mea, daca neaparat vrei sa cumperi produse, alegi care crezi ca e mai bun [eu nu am incercat Revalid ].
Este foarte buna solutia de la gerovital-plant cu petroleum si ulei de ricin!
Salut! La mine au functionat mai mult produsele gerovital... deci gerovital.Pa,pa.
Buna!
Niciunul nu ti-l recomand.
Impotriva caderii parului iti recomand sa incerci asta:
o lingura de gaz, o lingura rom, o sticluta de vitamina A(uleioasa), un galbenus de ou.Amesteci bine, aplici pe parul spalat, incepand de la radacina spre varfuri.Lasi timp de o 1/2 ora, clatind apoi foarte bine parul.
Tratamentul se poate face la 2 saptamani.
In cazul meu a functionat acest remediu!
Sper sa te ajute si pe tine!
Te-am pupat!
Eu stiu pe cineva care foloseste de la Gerovital si e foarte multumita de aceste produse.
~♥~ Pai ambele pronude sunt bune dupa parerea mea
~♥~ Revalid este bazat pe incrediente naturale si rezolva mai multe probleme:fire despicate, par fara stralucire, par degradat si caderea parului adica ce iti trebuie tie iar Gerovital are rol de a diminua efectele imbatranirii este bun si acesta dar nu in cazul tau
~♥~ Eu te sfatuiesc sa folosesti Revalid deoarece el este prescris problemei cu caderea parului!
~♥~ Funda?
dobrin1019 întreabă: