| sebbdinu a întrebat:

Care e cea mai buna salata pe care ati mancat-o vreodata si ce avea in ea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alinutzaa2009 a răspuns:

Salata Caesar - Pizza Hut- salata iceberg, parmezan, piept pui, sos caesar, crutoane, yumi!

6 răspunsuri:
| anonimvirtual89 a răspuns:

Depinde la ce salata te referi... legume sau fructe... c pot sa zic cand am fost in Germania am mancat o salata de varza creata.bineinteles avea in ea ulei, otet de masline, sare etc k la noi

| stardeea a răspuns:

Ultima data am mancat o salata bulgareasca un deliciu continea rosii, castraveti, ou fiert, sunca presata, branza de vaci sarata, putin ardei kapia verde
Tot in genu asta mie imi place salata de primavara adica salata verde, ou, ceapa verde, branza si un dressing facut din mustar frecat cu cu ulei si sare.

| nicky a răspuns:

Salata mexicana, avea morcov fiert, varza verde, sunca, porumb, praz, maioneza toate amestecate si taiate marunt si deasupra se pune chips cu gust de gulas, e super buna.

mlm
| mlm a răspuns:

Pai sint multe dar cea cu gust mai deosebit este:-salata verde,, porumb boabe, si ton la conserva, sare, ulei si lamaie.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Preferata mea salata este aici http://dr-tunde-pantea.blogspot.com/......tkins.html

| jolie_3446 a răspuns:

Cea mai buna salata se face cu un toping bun! Poti sa pui in ea tot ce iti place, dar daca nu are un toping pe masura. degeaba