Salata Caesar - Pizza Hut- salata iceberg, parmezan, piept pui, sos caesar, crutoane, yumi!
Depinde la ce salata te referi... legume sau fructe... c pot sa zic cand am fost in Germania am mancat o salata de varza creata.bineinteles avea in ea ulei, otet de masline, sare etc k la noi
Ultima data am mancat o salata bulgareasca un deliciu continea rosii, castraveti, ou fiert, sunca presata, branza de vaci sarata, putin ardei kapia verde
Tot in genu asta mie imi place salata de primavara adica salata verde, ou, ceapa verde, branza si un dressing facut din mustar frecat cu cu ulei si sare.
Salata mexicana, avea morcov fiert, varza verde, sunca, porumb, praz, maioneza toate amestecate si taiate marunt si deasupra se pune chips cu gust de gulas, e super buna.
Pai sint multe dar cea cu gust mai deosebit este:-salata verde,, porumb boabe, si ton la conserva, sare, ulei si lamaie.
Preferata mea salata este aici http://dr-tunde-pantea.blogspot.com/......tkins.html
Cea mai buna salata se face cu un toping bun! Poti sa pui in ea tot ce iti place, dar daca nu are un toping pe masura. degeaba
Csilla_2579 întreabă:
dancapitan întreabă: