Decolorarea cu apa oxigenata! Este cea mai practica si eleganta metoda! O data ce te-ai decolorat, asa ramane! Incearca intai asta si daca nu esti multumita de rezultat cauta alte metode de epilare.
Asta daca nu este vorba de zona inghinala, unde trebuie intr-adevar epilare.Eu folosesc lama!
Metodele pentru indepartarea parului nedorit sunt destul de numeroase. Depinde de fiecare, ce anume isi doreste si care procedeu i se pare cel mai avantajos. Unele metode sunt mai la indemana, dar de scurta durata, altele sunt mult mai costisitoare, dar poti fi multumita ca la sfarsitul sedintelor ai scapat de tot parul nedorit.
Epilatul cu lama de ras
Epilatul folosind o cremă depilatoare
Epilatul cu ceară
Epilatol cu ajutorul epilatorului
Epilarea definitivă. Acestea sunt cele mai eficiente.
Pa, pa
Buna
Cu crema depilatoare Veet
E cea mai buna si nu doare deloc
si eu o folosesc
succes>
Bună. Crema depilatoare. Iti recomand site-ul http://nighton.ro/2010/07/metode-de-epilare.html Avantaje + Dezavantaje.;). Ceau
Cea cu crema nu e cea mai eficienta, crema doar slabeste firul si nu il ia de la radacina, Iti recomand ceara. Pe mine ma tine pana la 2 saptamani :d
PAi cu crema de epilat. Dar este bine si cu lama pentru ca nu te doare absolut deloc
Cea mai nedureroasa metoda e cea cu lama sau crema depilatoare dar nu ti le recomand pentru ca parul va creste mult mai repede si mai des! Eu folosesc ceara si am tot 13 ani! Doare la inceput dar te vei obisnui! Bafta! Pa-pa
Pai crema depilatoare...sau big.in nici un caz epilator pentru ca nu se stie cum ai uh straturile pielii si s-ar putea sa te doara(epilatorul smulge firele)
anonim_4396 întreabă:
Dilaa98 întreabă:
anonim_4396 întreabă: