Consider ca, masa de dimineata este cea mai importanta!
In timpul noptii, productia de acid gastric este mare, iar dupa o masa usoara de seara nu se consuma. Dar tot acea masa usoara, luata seara, nu ne energizeaza suficient sa putem incepe noua zi in plina forta!
In concluzie, este bine sa mancam energizant dimineata, inclusiv mancaruri care absorb acidul gastric! Asemenea mancaruri sunt cele denumite "Musli" - amestecuri de cereale si fructe uscate, impreuna cu un pahar de lapte sau iaurt.
Iar cafeaua... cu min. un jumat de ora dupa!
Importante sunt toate/dar cred ca cea mai importanta e masa de la pranz/sa nu sari pranzul orei 12:00...
Masa cea mai complexa ar trebui sa fie cea de pranz, eu o condsider cea mai importanta.
Am sa-ti spun doua proverbe despre mesele din timpul zilei, iar tu sa tragi concluzia. Un proverb spune asa -"masa de dimineata sa o mananci singur, masa de pranz sa o imparti cu prietenul, iar masa de seara sa o dai la un dusman". Un alt proverb spune asa "Masa de dimineata sa o mananci ca o Regina, masa de pranz sa o mananci ca o Printesa, iar masa de seara sa o mananci ca un om sarac". Ce spui tu acum care este cea mai importanta masa din zi?
Cum spunea si Miriam pranzul este cea mai importanta masa. Si era o chestie: "Micul dejun da-l la saraci, pranzul imparte-l cu prietenii, iar cina sa o dai la dusmani"
Cea mai importanta masa este micul dejun... app poti rezista fara micul dejun? daca mananci bine la micul dejun la pranz vei papa mai putin...
...la micul dejun mancare din belsug...
...la pranz mai putina...
...la cina ceva cat mai usor ca sa poate digera stomacul pana facem nani
Cea mai importanta masa din zi este micul dejun, deorece el trebuie sa-ti asigure o importanta sursa de energie pentru restul zilei.
HappySadness întreabă: