| Virk a întrebat:

Care e cea mai nedureroasa metoda de a muri?

Intreb pentru ca trebuie sa fac un referat despre asta la scoala. dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De batranete. Cei foarte batrani isi termina resursele si se sting bland, ca o lumanare.

| Virk explică (pentru Brigaela):

Daca ai putea spune alta metoda? deja m-am gandit la asta si am notato. mersi

| Brigaela a răspuns (pentru Virk):

Nu mai exista alta metoda. Este singura posibila si valabila.

| MihaelaDart a răspuns:

Cel mai mare "dusman" al nostru, este sa mori in timpul somnului. Au fost cazuri cand persoana din cauza neavand probleme de sanatate sau nu au fost observate la timp sa fi facut: atac de cord/stop cardio-respirator, comotie cerebrala, soc anafilactic, apneea/sforaitul, varsaturile, Sindromul mortii subite la sugari sau Sindromul mortii subite inexplicabile pe timp de noapte.

| BroascaCuElice a răspuns:

Te impusti in cap

| CuriousStuff a răspuns:

Pe masa de operatie/ in timpul unei operatii. Pentru ca esti sub anestezie si nu simti absolut nimic. (Daca e anestezie generala)

| TrăieşteClipa a răspuns:

Cand vezi un tigan cu piranda cu parul blond il intrebi de ce umbla cu cioara vopsita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un referat pe care urmeaza sa-l pui in practica sau cum?

| GreenVoid a răspuns:

Somnifere? Si taiatul venelor cred...adica te doare cand ti le tai dar cand se scurge sangele nu mai simti nimic cred. big grin

| Mihaelablabla a răspuns:

Sa mori in somn.

| AliceNeye a răspuns:

Otrava

| Miru_Miru_1998_rrlw a răspuns:

Exista unele otravuri pe care te omoara fara dureri

| lauranapp a răspuns:

Tigarile este o boala curata care te omoara usor cu usor.