anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cea mai potrivita dieta de slabit pentru perioada aceasta a anului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

O reteta foarte simpla care am gasit-o intr-o carte si spune ca slabesti 5 kg pe saptamana dar eu nu cred asa ceva pentru ca nu cred ca este si sanatos sa slabesti atata in o saptamana... dar este foarte usoara si nu e greu de incercat...Luni-sucuri de portocale naturale, Marti-cartofi fierti, Miercuri-orez fiert fara sare, Joi-paine prajita, Vineri-paine cu unt si ou fiert, Sambata-o felie de paine cu ou fiert, Duminica-paine prajita cu margarina, cartofi fierti(cam tot ce vrei din ce ai mancat toata saptamana)hee hee

5 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Salate, legume, fructe, sucuri naturale, lactate degresate, peste fiert sau la gratar, carne de pui fara piele fiarta sau gratar... urzici... spanac...

| nicky a răspuns:

Multa miscare, lichide multe, mai ales ca e cald, nu manca dupa ora 18, 00, incearca sa reduci painea sau mananca paine neagra, evita sucurile mai ales cele carbogazoase si dulciurile. Avand in vedere ca se apropie Pastele ar fi bine sa incepi dupa.

daniela
| daniela a răspuns:

Salete si fructe

| mioara a răspuns:

LUNA MAI -SEPTEMBRIE

| valeria21 a răspuns:

Incearca acum ff multe salate, si totul fiert, fructe, si incerca sa bei multa apa, dar sa faci si sport.mergi cu bicicleta, role, alearga. fa ceva care sa iti placa...acum depinde si de corpul tau...iti urez multa bafta!

Întrebări similare