| sopranaCadaverica a întrebat:

Care e cea mai slaba carne de porc? Muschiul, cotletul? Sau...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Muschi, e f slab in grasime, max 5%, fata de o pulpa de pui ce are 10-15% grasime.

5 răspunsuri:
| BlackLight1987 a răspuns:

In general carnea de porc nu prea este slaba! Cred ca mușchiul ar fi mai acceptabil!

| Denisa0954 a răspuns:

Mușchiul
Gătit la abur, grătar sau cuptor

| IonutPetre12 a răspuns:

Oasele

| armand69 a răspuns:

Osul

| Dalmore a răspuns:

Carnea de ciudatenie.

Întrebări similare