Întrebare recomandată | Alishia a întrebat:

Care e diferenta dintre crema de galbenele si unguent de galbenele? care e cel mai bun pentru scaparea petelor de pe faa fata lasate de cosuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| totElodia a răspuns:

Crema de galbenele e facuta din extract de galbenele, pe cand unguentul e facut exclusiv din galbenele imprena cu niste uleiuri benefice. Unguentul de galbenele e bun pentru acele pete, si o spun din propria experienta.

11 răspunsuri:
| SabinaRsT a răspuns:

Nu prea e buna pentru fata, deoarece iti ingrasa tenul, foloseste o lotiune tonica.

| andrei123 a răspuns:

Unguentul este mai bun pentru acele pete happy. O seara placuta

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Crema si unguentul sunt acelasi lucru.Pentru nevoia ta foloseste o infuzie-ceai-de menta si musetel combinate, inainte de a folosi crema.O lingura de amestec in 250-300 ml apa, data in 3-5 serii pe fata.Si nu folosi farduri in timpul tratamentului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ambele sunt bune pentru tenul cu probleme.
Te pup!

| karsivan a răspuns:

Diferenta o face consistenta si continutul de substante aditionale (concentratia de planta este de obicei aceeasi). Astfel, unguentul are un continut mai ridicat de grasimi si o concentratie mai scazuta de apa, aplicandu-se in general pe tesutul uscat. Crema are un continut bogat in apa, avand actiune hidratanta si de calmare. Ambele sunt foarte bune dar depinde de cat se uscat este tenul.

| AngelHugz a răspuns:

Hmm...

| cosmin23a a răspuns:

Eu folosesc unguent de galbenele si e foarte bun, sunt chiar multumit de el.

| Aldea_Ana_Maria_1992 a răspuns:

Cred ca mai bun e unguentul.n-am incercat dar a incercat bff-ul meu si a mers

| TPUAlexioan a răspuns:

Crema este un extract de galbenele, si unguentul este facut din galbenele naturale, pentru scaparea petelor este buna crema am folosit si eu si mai multe persona cunoscute si a functionat.

| lavandalia a răspuns:

Unguentul e mai bun solutia e mai concentrata cel mai bun ar fi un sapun cu sulf

| stancuioana a răspuns:

Unguent de galbenele