Ciorba e cu multe legume. eventual si carne...
supa... taitzei morcovi poate.si cam atat.na si carne de pui de obicei
Ciorba e acra, supa nu.
amandoua pot contine multe legume, carne, si alte ingrediente...
Supa e cu multe paste fainoase, ciorba cu multe legume. Prima e mai usoara la stomac, a doua mai grea, fiind mai consistenta. Supa nu se acreste cu smantana, bors, pe cand ciorba da.
Supa e cea transparenta cum s-ar zice cea de taietei, iar ciorbele sunt mai consistente pot fi cu smantana, faina, cu leustean, acrisoare daca sunt gatite cu bors sunt mai multe feluri de ciorbe si trebuie sa contina smantana, faina, sau bors altfel sunt la categoria supa cum e cea de taietei, de rosii, ciorba e mai consistenta supa mai usoara dar amandoua pot fi sanatoase daca nu prajesti ingredientele ci doar le fierbi pentru ca amandoua contin carne, zarzavaturi verdeata :partunjel, telina leustean, marar doar ca la ciorba pot fi mai multe feluri decat la supa. pofta buna!
Supa e o zeama din care au fost scoase legumele, ciorba are majoritatea ingredintelor in ea.
Supa e facuta numai din zeama a ce fierbi acolo, pe cand ciorba mai are si niste legume si neaparat bors! Supa cu bors nu exista.
Supa de fapt nu contine nimic in afara de taietei... carnea se fierbe si se scoate iar ciorba are toate legumele tocate inauntru... carne si verdeata
Supa este: o fiertura din carne, uneori de legume si carne, uneori continand si taietei, fel de mancare lichida obtinuta prin fierberea carnii si a legumelor, uneori cu adaos de paste fainoase.
Ciorba este: fel de macare ce consta intr-o zeama acrita preparata cu legume, adesea si cu carne, fel de mancare preparata din legume si carne, acrita cu bors.