-Crema cu galbenele si propolis este un produs 100% natural care contine extract de flori de Galbenele (Calendulae flores), propolis, inglobate intr-o baza de crema alcatuita din : ceara de albine, ulei de masline, vaselina.
-Actiuni si recomandari:
-Are actiune calmanta, cicatrizanta, emolienta, antiinflamatoare, antimicrobiana, analgezica, keratolica, activeaza circulatia sanguina.
-Reda tonicitatea pielii
-Stimuleaza capacitatea epitelizanta a tesutului lezat, grabeste procesul de vindecare a ranilor si limiteaza extinderea cicatricelor.
-In cazul ranilor infectate si necrozate, blocheaza activitatea agentilor infectiosi.
-Are actiune antiedematoasa si un deosebit potential dermato-regenerator.
-Se recomanda ca adjuvant in:
- eczeme, eriteme, arsuri, degeraturi, negi, hemoroizi, acnee, candidoze, furunculoze, vaginite, ulcere, intepaturi de insecte, plagi greu vindecabile, plagi postoperatorii, leucoree, reumatism articular.
-Mod de folosire:
-EXTERN:
-Se aplica odata pe zi, preferabil seara, in strat subtire, pe zona afectata spalata in prealabil cu apa si sapun, masandu-se usor pana la absortia totala.
Buna ziua,
Nici una dintre cremele amintite nu este recomandata pentru tenul acneic. Sunt grase si accentueaza acneea. Va recomand urmatorul articol: http://www.tpu.ro/mesaj-utilizator/a5130482/
Ar fi bine sa ajungeti la un medic dermatolog pentru va recomanda o gama de produse adecvata tenului dvs.
Multa sanatate!
Cu propolis, clar! si daca te intereseaza, gasesti pe www.efrumuseti.blogspot.com sapunuri naturale pentru tenul acneic.
Cu propolis propolisu e bun in toate crede-ma si medicamente mai multe sunt cu propolis eu te sfatuiesc sa iei asa pentru ca eu am o matusa la fel cu acnee si l-a luat o crema nu stiu cu ce dar era sigur cu propolis si in 3 saptamani incetul cu incetul a inceput sai dispara. fundita?
Gabriela_Andreea_2000 întreabă: