Nici una, daca nu este in exces, go 4 it. Pana la urma doar nu traiesti 100 de ani, dar toti la fel, diversifica.
Alcoolul, pentru ca distruge vieti si-i afecteaza si pe ceilalti. Nocive insa sunt amandoua pentru corp.
Amandoua sunt la fel. Ficatul, plamanii stomacul vor avea de suferit. Pe fondul acesta vor veni boli. Funda?
O tigara scurteaza viata cu aprox 7 minute. Imagineaza-ti cu cat vine la un pachet. Alcoolul te poate ucide instant daca face alcolemie mare in sange.
Totusi amandoua sunt la fel de periculoase. In plus dauneaza ficatului.
Gresit! O tigara scurteaza viata cam cel putin 15 minute pe zi! Asta este foarte grav!
Eu stiu 7 minute, nu 15. Ma rog acum depinde si de tipul tigarii.
Dar intr-o carte scrie ca fumatul unei tigarete poate pierde zilnic 12 minute din viata! Dar un pachet de 20 de tigarete? cate minute pierd? Dar intr-un an?
Ba astea sunt bancuri, unul spune ca 15, tu spui ca 12 iar manualul meu de biologie de anul trecut spune ca 7 minute. Sa spunem ca facem media aritmetica, cine castiga?
Nu e bancuri, dar simt ca am castigat pariul, uitat-te la ...t-13384630 Acolo se psune ca pierde 14 minute din viata!
Http://stirileprotv.ro/......inute.html
Acolo 7 minute! Si la fel scrie si in manualul meu de biologie! Si la fel mi-a si predat profa!
Amandoua deoarece iti afecteaza ficatul si sunt greu tolerate de organism.
Sincer daca fumezi nu are nimeni treaba dar daca vede ultimul alcoolist o duci rau
asfadfgasgasg77777 întreabă: