Depinde cine participa la petrecere, daca participa adolescenti sau chiar puberi, cred ca treaba cu alcoolul nu este prea potrivita si atunci nu se poate denumi "chef", care persupune consumul de alcool, iar daca adultii pun prea "mare pret pe bautura", atunci petrecerea ( cheful) se poate transformna intr-un fiasco. Eu ma simt bine la o petrecere daca am oameni cu care pot comunica, chiar daca acestia nu-mi sunt prietenti (pentru ca sunt situatii in care, participi si la o petrecere unde esti invitat de altii si totusi poate fi o petrecere reusita pentru ca, ambianta a fost placuta, iar persoanele ce au participat la aceea petrecere au avut bun simt si s-au comportat adecvat. Muzica te poate bine dispune si desigur iti asigura posibilitatea de a te misca- dansand-, pentru a nu acumula catitatile de hrana ceva mai multe consumate pe parcursul unei petreceri. Moderatia este buna sa fie pastrata in toate, chiar si la un chef sau o petrecere, pentru ca, poti deveni ridicol daca depasesti "masura" si atunci, vei fi evitat de la astfel de intruniri viitoare.
Oricum "petrecere" frumoasa tuturor care au dorinta si putinta de a se distra.
Atmosfera pe care mai ales gazda o promoveaza.Prietenii devotati, simpatici si care se inteleg intre ei.Mancare, bautura si muzica pe gustul tuturor. Mira
Alcoolul in cantitati mici reduce inhibitia multor persoane si dezleaga si dezlantuie pe multi! As recomanda, indiferent care este meniul la acel chef, totul sa inceapa cu o bautura (alcoolica) aperitiv care apoi sa fie urmata de o mancare buna si o cafea tare, nu trebuie sa lipseasca muzica antrenanta (fie ea si manea, depinde de gusturi), compania placuta si cai de comunicare verbala si nonverbala!
Prieteni amuzanti, muzica buna si alcool.
Dar chestia asta nu e universal valabila. Am fost la un chef unde muzica era buna si oamenii stiau sa se distreze.Doar ca nu aveau cheful de a se distra.Toti stateau cu cate o cafea in fata...si se uitau in gol.Nimeni nu avea chef de nimic... absolut nimic.Desi sunt oameni care mereu rad, glumesc, danseaza, canta, beau.De data asta...nimic.
Si ce mi se pare foarte penibil la un majorat (chef, ce o fi) este ca sarbatoritul (sau organizatorul) sa puna pe careva sa vina la tine sa iti spuna "hai... danseaza ca altfel se supara Xulescu". Nu tot timpul un chef reusit = toata lumea daneaza si se preface ca se simte bine.
Oamenii potriviti, in locul potrivit, cu ambianta potrivita. Nu exista o reteta, singurele care ies intotdeauna sunt cele spontane.
Parerea mea este ca cea mai importanta este compatibilitatea partenerilor in ceea ce priveste modul de distractie: genul de muzica, spatiul, etc.
CHEF REUSIT?! Ati fost vreodata la vreun chef dat de basarabeni? Ala DA chef! Muzica pe saturate, nu manele tiganesti, muzica adevarata, populara, ruseasca...bautura si lume veselaAsta-i cheia unui chef reusit!
acidickiddo întreabă:
anonim_4396 întreabă: