| micurutza2005 a întrebat:

Care este cauza pentru.care apar "semnele"pe corp(alunitele sau punctele acelea maro), pentru.ca am observat ca imi apar destule si in timp relativ repede, este vreo dereglare de metabolism sau ce e ca nu as vrea sa ma trezesc in cativa ani plina de puncte pe corp.Nu pot fi de la soare ca nu prea ma vede plaja.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| andrelina a răspuns:

De obicei, alunitele apar de la soare.Nu cred ca ai vreo boala sau ceva de genu.Stai linistita! Pupicei!

5 răspunsuri:
| eek a răspuns:

De la soare... daca nu e asta atunci mergi la un dermatolog

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca nu sunt de la soare mergi la un dermatolog.

| micurutza2005 explică:

Am specificat ca nu e de la soare anul acesta am fost o zi la plaja sunt aproape alba si nu prea imi place la soare nu e din cauza soarelui.coincidenta sau nu dar si fiicei mele i se intampla acelasi lucru si are doar 3ani si 8 luni si cand s-a nascut nu a avut nici un semn.boli nu avem nimic deosebit...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In principiu este o dereglare, dar pot aparea de la soare daca aveti tendinta de a va umple ca sa zic asa de alunite, evitati soarele, mare, nu, plaje, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer am aceeasi problema ca si tine, anul trecut nu aveam decat cateva care imi placeau,,, iar acum sunt plina, pe piept si pe brate au aparut in exces.si sunt sigura ca nu tocmai de la soare, pentru ca in ultimele luni nu am stat la soare sau sa fi facut solar ...deja sunt depresiva din cauza lor. mi as dori sa aflu dc se pot trata.