| mardeamor a întrebat:

Care este cea mai buna crema de vergeturi? Sa raspunda cine stie si fara chestii cum ca nu dispar ca nu conteaza eu vreau doar sa ma dau sa mai treaca putin. Orice stiti voi dar nu scumpe precum vichy ceva intre 10-15 lei acum cum am mai zis sunt in crizabig grinVa multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dulc3'maria a răspuns:

Ia'ti bitter suedez de la transvital este cel mai bunlove struckeu il folosesc si chiar are efecte este super bun il recomand tuturor fetelorlove struck

4 răspunsuri:
| hamsterx a răspuns:

In general stim cu totii ca in ziua de azi doar ce e scump e bun. din cate am auzit cele de la vichy sunt cele mai bune, asta daca chiar vrei sa scapi de ele.dk nu ia`ti ceva de la avon si vezi dk functioneaza.mai bine economisesti cativa banuti si in 2 luni iti poti lua una cu adevarat buna. e alegerea ta, te pup:*

| broscutsaaa a răspuns:

Nu`ti mai da cu nimicwinking.
Si eu am avut si am folosit creme, n`aveau nici un efect!
mi-au trecut de la sine. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crema de galbenele

| arhivistu a răspuns:

Tu chiar esti disperata