| DaNaDoT a întrebat:

Care este cea mai buna metoda de a te epila pe picioare pentru prima data(care doare cel mai putin si care dureaza cel mai mult): cu ceara, cu epilatorul, cu crema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Incearca epilatorul dupa o baie calda apoi aplica o apa termala pe zona epilata!

| KaterinaPetrova a răspuns:

Cu crema normal.iti recomand crema de la avon.de epilat.e f buna.in 2 minute iti ia tot parultongue dupa ce iti creste putin incearca epilatorultongue

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Pai cu crema dureaza cel mai putin si nu doare, dar nu iti creste repede parul.

| Doηηa a răspuns:

Eu m-am facut acum 2 zile cu epilatorul!winking
Crema in niciun caz, crema nu te epileaza doar te depileaza.cred ca ar fi mai bine pentru tine cu ceara ptc este prima oare dar daca vrei, cu epilatorul, doare la inceput dar te obisnuiesti mai ales ca nu te-ai mai epilat niciodata! Eu zic ca este mai bine cu epilatorul!winking

Răspuns utilizator avertizat
| flowerpower12 a răspuns:

Cel mai bine este cu ceara, doare putin, dar tine vreo 4 saptamanabig grin

| razvan1220 a răspuns:

Cel mai bine sa nu te doara este sperma de taur