Ai putea sa incerci sa te lasi de fumat cu ajutorul tigarii electronice.
Citeste mai multe aici: http://bucharestcity.olx.ro/......-58658320.
Succes.
Poti sa incerci orice! Vei cheltui niste bani degeaba! Doar vointa! Nu mai cumperi tigari si nu mai aprinzi nici una! Cateva zile le inlocuiesti cu bomboane, guma, seminte etc si ai scapat. La mine doar asta a mers! Vointa!
Poţi încerca toate metodele - plasturi, ţigări medicinale - dar nimic nu te ajută mai mult ca ambiţia. Eu de 10 zile am trecut în rândul nefumătorilor, m-am trezit dimineaţa şi mi-am zis ''gata, de astăzi nu mai fumez''.
Http://jorjette.co.cc/despre-sanatate/ce-sa-fac-sa-ma-las-de-fumat/ gasesti aici mai multe sfaturi, şi în articol şi la comentarii...alegi ce crezi că ţi se potriveşte.Totul depinde de tine!
De ce-ai vrea sa te lasi de fumat? oricum... spre exemplu eu: n-am bani - nu fumez; am facut rost de bani - dau o tura pe la magazin.
Legat de tigara electronica... noi pustimea ce ar trebui sa facem? sa strangem banii de alocatie si sa ne luam tigari electronice sau sai zicem lu tati ca vrem asa ceva de craciun?
Seminte, guma de mestecat, bomboane pe bat in loc de tigara, ceva de rontait mereu, vointa si multa rabdare.
Chiar si un sport nu ar strica
Nu mai cumpara tigari!
Daca nu iti doresti cu adevarat nu o sa reusesti... Ambitia este singura metoda care a functionat vreodata...
Si eu sunt 'fost fumator'. Intr-o zi am zis GATA. a trecut aproape un an de atunci. Acum nu mai simt deloc nevoia sa fumez.
Bafta!
Dar cel mai bun motiv cand te-ai apucat de fumat? care a fost? faci la fel, dar in sens invers.adica nu treptat. ci brusc.gandeste-te ca sunt o otrava, si ca de fapt arzi o gramada de bani, pe care daca ti i-as cere eu sa-mi faci un bine, nu mi -ai da. dar iti faci tie un rau.
Tigara electronica e cea mai buna alternativa...gasesti detalii aici: http://www.e-tigara-electronica.ro
Gandeste, te in primul rand la sanatatea ta...de astazi, si de maine! din pacate fumatul nu aduce nici un avantaj practicandu-l(cand dai sa fumezi o tigara, spune. ti in gand ca tocmai ai fumat una, si poate, poate)
Incearca cartea lui allen carr, sunt 99% sanse de reusita... daca vrei cu adevarat sa te lasi, vei avea si rabdare sa o citesti, e interesanta!
GeosBIOS întreabă:
Ponea_Dragos_1992 întreabă: