S'a lansat un plasture pentru persoanele care sforaie, il gasesti in farmacii.Se ofera mostre gratuite.
Cu ajutorul plasturilor, fluxul de aer de la nivelul nărilor se îmbunătăţeşte cu 31%.
Tratamentul e uşor: fiecare bandă adezivă se aplică pe nas şi ridică uşor nările. Prin acest mod se măresc dechiderile căilor nazale, ceea ce permite respiraţia pe nas, nu pe gură. În acest fel este ameliorată imediat respiraţia oricărei persoane care sforăie.
„Sforăitul afectează peste 40% dintre adulţi, potrivit statisticilor mondiale. La aproape un sfert dintre aceştia, sforăitul a devenit cronic şi este provocat de o îngustare sau de o blocare a căilor respiratorii nazale. Această îngustare restricţionează fluxul de aer intranazal, forţându-ne să respirăm pe gură şi nu pe nas", a declarat cu prilejul lansării produsului, profesor Ioan Paul Stoicescu, de la Institutul de Pneumologie „Marius Nasta" din Bucureşti. Potrivit acestuia, pentru reducerea eficientă a sforăitului este important să se folosească produsul şase nopţi consecutiv, cel mult 12 ore, timp în care organismul reînvaţă să respire pe nas şi nu pe gură, sforăitul fiind redus sau chiar eliminat.
Uite ce am gasit pe net:
Slăbind, scăpaţi de sforăit!
Sforăitul afectează mulţi oameni, iar bărbaţii, în special, dau adevărate "concerte" nocturne. Din păcate, cei care au cel mai mult de suferit sînt persoanele ce le stau alături "zgomotoşilor", şi care ajung să nu mai poată dormi nopţi în şir. În aceste condiţii, se întîmpla adesea ca nevestele să-si aducă soţii la medic, în încercarea de a le rezolva problemele, în condiţiile în care acum există mai multe metode care să rezolve problemelor. Numai că cele mai eficiente sînt şi foarte costisitoare, aşa că doctorii se străduiesc sa găsească soluţii la îndemîna oricui. Medicii gastroenterologi susţin că adoptarea unui anumit regim alimentar poate da rezultate extraordinare în combaterea sforăitului. "Mesele mai uşoare, consumul de lichide în cantităţi mari şi evitarea fumatului sînt adesea cele mai bune metode pentru înlăturarea sforăitului. Pierderea kilogramelor în plus linişteşte nopţile celor care au astfel de probleme şi, chiar dacă este greu să slăbim, trebuie să ne gîndim, totuşi, că grăsimea este o cauză a sforăitului", ne-a spus prof. dr. Marin Burlea, şeful Clinicii de Gastroenterologie din cadrul Spitalului "Sf.Maria". (C. M.)
Sa slabesti daca esti gras, sa intineresti daca esti batran si sa te tratezi de polipi nazali. Am tot citit de niste spreyuri dar nu le-am gasit in farmacii.Acum a aparut ceva nou pentru decongesionarea narilor, nu pra stiu cat sunt de bune. Am mai auzit ca se poate si opera. Daca afli mai multe anunta pe TPU ca au mai fost altii care au pus aceeasi intrebare.
Vin-o la clinica unde lucrez, exista un aparat stomatologic, care se pune pe dinti in timp ce dormi, se poarta ceva timp si te vindeca de tot de sforait.Se iau amprente, se fac gutiere mai rigide si se doarme cu ele. Ele te ajuta sa tii gura deschisa cat e nevoia fiziologica ca sa nu se blocheze caile respiratorii superioare.Think about it.
Sa-l sau sa o trezesti. Din pacate efectul dureaza pana adoarme din nou. Apoi eu ma mut in alta camera
anonim_4396 întreabă: