| babyblue a întrebat:

Care este cea mai buna si eficienta crema antiacneica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Alistair a răspuns:

De obicei pentru a fi mai eficiente se folosesc combinatii de creme, una dimineata si alta seara, cum ar fi Fucidin si Retin A. Dar numai dermatologul iti poate spune ce tratament sa folosesti.

| pass4pass a răspuns:

Zineryt,, eu n-am incercat dar vad ca toti recomanda

| Catalin81 a răspuns:

Clean and Clear

| Psihologul a răspuns:

Te duci la dermatolog, sa vezi ce-ti recomanda.
Din punctul meu de vedere NOI nu iti putem da un raspuns satisfacator, deoarece fiecare din noi avem un anumit tip de ten.
Sau. du-te la cosmetica.

| aty91 a răspuns:

Poti merge la un medic dermatolog si iti va recomanda ceva bun pentru tipul tau de ten. Sau poti intreba chiar in farmacii. Eu asa am facut si mi-a recomandat o crema de la Vichy si chiar da rezultate.
happy

| mary a răspuns:

Cremele nu prea dau rezultate.incearca masti de argila. se gasesste la farmacie sub forma de pudra si costa in jur de 1 ron plicul. pentru acnee amesteci cu apa plata.