anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai rapida metoda de a-ti impune o stare de varsare? In caz ca ai inghitit... ceva rau, ce sa zic, otrava, e doar un exemplu.
Cum faci sa vomiti in cel mai scurt timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DanyelDani88 a răspuns:

Bagi degetele pe gat si pui presiune pe limba, bea apa multa inainte, sa nu aibe consistenta chiar asa...solida.

Scoate limba afara cat de mult poti (spre barbie) si respira pe gura.

Sper ca te-am ajutat...si ca exemplul cu otrava e doar un exemplu. laughing
Pace!

8 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Sare grunjoasa pe gat + 2 degete si vomiti totwinking
DEsi nu recomandwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mananci o cantitate mare de morcov fiert rapid, sa vezi atunci vomalaughing)are in gust oribil, apropo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apropi, daca tu esti ala sa stii ca esti draguthappy

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc happy, nu stiu ce compliment ti-as putea face. Dar imi dau seama ca esti o persoana buna, probabil dulce, cine stiewinking

| Uxellodunon a răspuns:

Ca o completare ar fi ca dupa ce vomiti, mai da pe gat niste apa si repeta manevra ca sa faci o treaba.

| Adrian926a a răspuns:

Bagi degetele pe gat pana vomiti

| IuliaAna23 a răspuns:

Bagi doua degete in gât cât de adânc poți, și voma va veni garantat dacă îți este rău.
Cel puțin eu așa fac.

| Anonim1207 a răspuns:

Iti bagi 2 degete in gat.