Painea din faina de secara facuta in casa:http://prodieta.ro/......-de-paine/
Painea de secara.
Cel putin asa mi-a spus un nutritionist cand mi-a dat sa tin regim.
Sortimentele cu adevărat hrănitoare sunt cele obţinute din făină integrală. Evitaţi, pe cât posibil, pâinea albă, întrucât conţine multe glucide care suprasolicită pancreasul şi este săracă în substanţe nutritive.
În medie, un român consumă 101 kilograme de pâine şi de produse de panificaţie anual, conform rezultatelor unui sondaj realizat, anul trecut, de Gallup. Conform nutriţioniştilor, cuvântul „pâine" desemnează, de fapt, sute de produse de panificaţie diferite din punct de vedere nutriţional şi compoziţional. În limbajul comun însă, pâinea stă la baza alimentaţiei şi este nelipsită de pe masa românilor. Însă nu toată pâinea este de bună calitate.
Painea aia de care zici tu, e de fapt paine alba, cu colorant alimentar... asa ca orice paine e buna, numa sa fie!
Daca scrie un prost pe google tu dai cu copy/paste ca sa fi mai prost ca el?
V-am făcut eu ceva?
Sau te oftici ca stiu sa vorbesc frumos m-ai ales sa explic.
Eu nici macar nu te cunosc, şi nici nu vreau sincer.
Painea neagra este buna pentru silueta si organism, poti sa intrebi si un nutritionist
qwerty1337 întreabă: