| ShowTim3 a întrebat:

Care este cel mai bogat in minerale fruct? Ce pot sa ii dau cuiva care nu mai mananca mancare solida?
suc de portocale (strecurat ) sa fie ca apa si kiwi? merge? ca nu a mai mancat de cateva zile a baut decat apa si nu stiu cat mai rezista asa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AndreeaRa a răspuns:

Daca nu poate manca cel mai bine este sa-l duci la un spital. Am avut astfel de probleme cu unchiul meu, l`am dus la spitalul Coltea unde i`au pus perfuzii. Usor, usor o sa`si revina.
Daca problema nu e chiar atat de grava, ti-as sugera sa-i faci supe (cu carnita altfel nu va avea niciun gust), dai carnea la oparte si ii dai sa manance doar supa.

| Simpluuu a răspuns:

Prima criticare (scuze, dar e doar adevarul): Nu este "Care este cel mai bogat in minerale fruct? " ci " Care este cel mai bogat fruct in minerale?"!

| aurasauras a răspuns:

Pentru cineva care nu mananca de cateva zile nu merge cu fructe pentru stomac e acida portocala depinde si de ce nu mai mananca de cate zile...