| Radandam a întrebat:

Care este cel mai bun complex de vitamine? Gen din astea efervescente ce ați recomanda? Dar cele mai bune care credeți voi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

In efervescente nu am avut niciodata increderea, am incercat desi rezultat zero. Efectele s-au vazut la vitaminele capsule ori cele sublingual granule, desi prefer sa iau vitaminele separate ori mineralele, in sensul nu toate de la A la Z. In acest moment iau capsule cu Lecitina, Multimineral natural si Echinacea cu Vitamina C, taman bune si care intr-adevar rezultatele se observa rapid.

| sierra1 a răspuns:

ăla pe care ți-l recomandă medicul și tu-l iei

| Radandam explică (pentru sierra1):

Am înțeles, ești și tu bășinoasă laughing mă da ce aveți toate azi? Pfff, mamă ce pute laughing

| sierra1 a răspuns (pentru Radandam):

" Radandam explică: ești și tu bășinoasă...mamă ce pute"

da' mă-ta (cu cratimă, desigur) nu e?

In contextul ala e fără cratima, și probabil dacă te uitai la băieți de oraș ai fi știut. Dar știu, tu te uiți la Discovery, ești femeie culta și pierzi vremea pe TPU?

Ce fin psiholog sălășuiește p-aci! pot să ofer o fundiță, poate două?

Poți, stimate" doamna "nevirgina.

Dacă folosești femininul, spui STIMATĂ. Ooops, te-am prins, ai dat pe lângă!

| Frank51 a răspuns:

Nu recomand niciun fel de supliment, sunt doar afaceri toate astea. Nici dacă ai o dietă foarte proastă nu au vreun efect, cantitățile sunt mult prea mici.

| anonymus123q a răspuns:

Legumele și Fructele