| Laurishkutza a întrebat:

Care este cel mai bun liceu din Bucuresti cu profil de stiinte socio-umane? Cine este la acest profil, ce se studiaza mai exact? Intr-a-11-a se scapa de niste ore ca la uman? Scuze ca postez asa multe intrebari pe tema asta dar sunt in criza de timp ca am proiect la dirigentie cu planuri de viitor si nu stiu pe cine sa inteb...crying Nu e tema pentru acasa ca nu e pe nota suntem pe tabere: doctorii, pshihologii, bucatarii etc. si ne da proiect pe clasa. Va raman indatorata pls nu dati spam la intrebare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| aиdяaaa●• a răspuns:

Sunt mai multe licee in Bucuresti care au ca profil stiinte sociale, dar nu stiu sa-ti spun care e cel mai bunstraight faceEu sunt in Iorga, la stiinte sociale si e printre cele mai bune licee din Bucuresti.Cauta pe net si o sa gasesti majoritatea liceelor cu acest profilthinking
Materiile de baza sunt:romana, istorie, geografie, engleza, franceza, logica. Dintre aceastea dai teza la istorie/geografie, romana, engleza si logica.
Din clasa a 11-a se scot chimia, biologia si fizica, insa se introduc alte materii de profil.
Daca mai vrei alte informatii despre socio imi trimiti un mesajbatting eyelashesPoate te astept in Iorga anul` viitorlaughing:*:*

| LoveMadScience a răspuns:

Hey Andra, cum ti se pare acest profil? Se cere mult sau este unul lejer? Te rog sa-mi raspunzi urgent. P.S. Liceul Octav Onicescu din Bucuresti ar fi bun? (in caz ca aleg acest profil?)