| DianaLos a întrebat:

Care este cel mai bun, si sigur laborator de analize din tara? La Sante imi ies mereu diferite fata de Synevo de exemplu. La Regina Maria am patit sa imi piarda analiza

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Synevo sunt de departe cei mai mari și mai profi

| gabicoo a răspuns:

Încearcă la Hipocrat.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Eu la ei le fac și sunt serioși. Singurul lucru care mă deranjează este că nu pot descărca, de pe site, rezultatele în format PDF și nici nu le pot converti in PDF ca să le printez și trebuie să mă duc încă odată după hârtia cu rezultate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este normal ca analizele să fie diferite. De aici sunt mulți factori care contribuie la asta. Îți dau un exemplu: dacă tu ai venele mai greu de văzut într-o zi (lucrurile se schimbă de la o zi la alta pentru că depinde în primul rând de cât de hidratat eşti) şi o să strângă garoul foarte mult atunci potasiul tău o să crească (artificial) la valori destul de mari. Sunt foarte multe lucruri care se întâmplă preanalitice (atunci când îți ia sânge), dar şi atunci când îl analizează.

Deci nu e nimeni neserios.