Dieta mea : Doar 3-4 felii de paine pe zi. Masa de dimineata, masa de pranz si seara un iaurt. Intre mese cate un iaurt. Odihna. Fara sucuri si chipsuri, snackuri, dulciuri, orice prostie de genul. Alimente preponderent fierte si nu prajite. Legume si fructe multe. Mult pui fiert si peste. Sport e normal ca ajuta si el. E important sa mananci diversificat. Am slabit de la 85 de kilograme la 70.
Http://www.infoslabire.ro/......grasi.html
am 12 ani si tin de o luna dieta si fara aproape deloc sport am slabit 6 kg...mai am doua luni de tinut dar trebuie vointa... oricum sper ca te-am ajutat:*
Eu am incercat mai multe diete dar unele nu mi se potriveau iar altele nu puteam sa le urmez pentru ca muream de foame; In cele din urma am dat peste Slim&Fit.
Cu slim&Fit, daca ai probleme cu foamea si nu poti tine prea mult o cura de slabire, problema ta e rezolvata
Despre acest supliment aici: http://pentru-slabit.blogspot.com/2010/09/slim.html
Fitness.
Cand faceam, stiu ca am dat jos intr-o perioada scurta, in jur de 5 kg (in conditiile in care eram cu 10 kg sub inaltime). Deci, e ceva...
DeDeDeeaSweety întreabă:
anonim_4396 întreabă: