Rujeola= Pojar
Rubeola= Varsat-de-vant
Rujeola dureaza 9 zile sau 2 saptamani, dar sa nu te scarpini daca de mananca ca iti vor ramane semne.
Rubeola dureaza 3 zile, si nici la aceasta sa nu te scarpini, nu ca-ti raman semne, dar te va durea cand se va termina.
P.S- SA NU IESI AFARA!
Prosti ...Rubeola nu este varsat de vant, varsatul de vant este Varicela...
Rubeola = pojarel ( se numeste asa deoarece seamana foarte mult cu pojarul dar se manifesta mai usor )
Rujeola = Pojar
Varsat de vant = Varicela
P.S = nu asculta chiar tot ce se scrie pe aici!
E acelasi lucru :
RUJEOLA (Pojar; morbilli; rujeola de 9 zile; measles sau rubeola dupa terminologia anglosaxona veche; NB Rubeola in limba romana se traduce in engleza Rubella sau german measles)
Rubeola dureaza 3 zile ( de la data aparitiei bubelor ) si se manifesta prin umflarea ganglionilor, dureri in gat.
Poate aparea si o mica raceala inainte.
Rujeola este un fel de pojar dureaza 9 zile. Medicul de familie mi-a zis ca nu se poate face deoarece normla toti bebelusii ar trebui sa fie vaccinati impotriva ei
E cam aceeasi boala) acelasi virusi amandoua se manifesta prin bubite:* trebuie sa stai in casa in caz ca ai 1 saptamana max 2 pentru oricare rujeola sau rubeola:* bafta am si eu (rubeola)
nu e asa rau
Rubeola se manifesta mai intai prin stari de somnolenta febra oboseala si se umfla ganglionii... apoi apar timp de 3 zile niste pete cam pe tot corpul care nu erup.In schimb la rujeola tusesti ai ochii imflamati, febra, greata si petele tin cam 5-7 zile si acele pete erup timp de 3 zile.iti apar si in gura apar pete albe
Deeaandreea9156 întreabă: