| Girly97 a întrebat:

Care este diferenta intre a fi trezit/a de o alarma si a fi trezit/a de o persoana?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Foarte mare. Mai ales daca ma trezeste persoana dragă, cu care sunt impreuna de atatia ani.

| J0B0MAT a răspuns:

Alarma o poți amâna.

| Lioana a răspuns:

E mai plăcut sa fii trezit de o persoana.

| Lukasssz a răspuns:

Nici una.Le dau un pumn si la ceas si la persoana daca ma trezesc.

| Werrich a răspuns:

Persoana se supără dacă ii dai palme.

| cfrtobias a răspuns:

Poate diferenta e daca nu suna alarma sau ceva si te trezeste o persoana atunci ai intarziat probabil

| Vântulalb a răspuns:

Faine raspunsuri!
Alarma, poate nu o auzi. Sau o auzi si zici "mai stau o secunda" si adormi.
Dar o persoana trage de tine pana te trezesti.
Ti-am vazut intrebarile anterioare si stiu ca ai o problema cu trezitul. Pune o persoana sa te trezeasca. Dar sa se asigure ca te-ai ridicat din pat.

| cfrtobias a răspuns (pentru Vântulalb):

Eu mi-am pus 2 telefoane, ca o odata nu mi-a sunat ceasul laughing

| Mirel4412 a răspuns:

Diferenta e ca persoana nu prea tace daca te trezeste, la alarma ii dai capac si tace

| SingleForOne a răspuns:

Mi se pare mai incantator sa fiu trezit de o persoana draga.

| gabicoo a răspuns (pentru SingleForOne):

Soacra?

| SingleForOne a răspuns (pentru gabicoo):

Daca eu tin la ea ca la propria mama, si ea la mine ca la propriul fiu, mai mare dragul.

| Crescent a răspuns:

Pentru mine nu e nicio diferenta

Răspuns utilizator avertizat
| yungandreigawd a răspuns:

Violenta ajunge la amandoua.

| ivees a răspuns:

Este la fel de aiurea in ambele cazuri laughing Telefonului dacă ii opresti alarma, te lasă in pace, dar la o persoana nu prea ai ce sa i faci