Ca eu si toti la care tin sa fim sanatosi si fericiti mereu
@Legiuitoarea-Imi pare rau pentru mama ta Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate!
SoftCristi ...nevasta frum nu sti ca frum e trecatoare... Legiuitoarea multa sanatate mamei tale:* >
Cea mai mare dorinta a mea este sa iubesc un baiat din tot sufletul si sa imi fie impartasit sentimentul, sa am alaturi familia si prieteni si sa fim toti sanatosi.
Pai am mai multe
Sa vina mama odata acasa (lucreaza in strainatate)
Sa termin odata facultatea si sa-mi gasesc un job decent
Sa se faca bine bunica mea pentru ca e bolnava
Sa treaca odata criza asta, urasc sa vad atatia oameni tristi ca nu au siguranta zilei de maine
Sa fiu fericita. Iar fericirea mea consta in mentinerea sanatatii si in intarirea legaturilor cu persoanele dragi.
Dorintele mele sunt: fara scoala! sa fiu Paris Hilton....si sa am banii lui MJ....si pe iubit pe Brad Pitt
Sa fiu sanatoasa eu si apropiatii mei, sa am un copil sanatos si o familie fericita. Cam atit.
Ce imi doresc mult in momentul asta este dorinta Legiuitoarei, aproape m-a apucat plansul cand am citit raspunsul ei. Pace si fericire la toti si sanatate mai ales! God Bless You!
Mi-as dori sa fiu intotdeuna alaturi de iubitul meu. Pentru ca iubirea este cel mai important lucru in viata. Fara iubire nu exista nimic. Fericirea inseamna iubire. Numai bine!
Legiuitoarea, imi pare foarte rau pentru durerea ta.eu sper din toata inima ca mama ta sa se faca bine si sa se mentina asa, iti urez numai sanatate si un strop de noroc
Legiuitoarea...chiar imi pare rau pentru tine! Sincer...Asta este viata, nu avem ce face trebuie sa trecem peste toate.lasa tu ca o sa vezi ca totul o sa fie bine...Si apropo dorintele mele sunt multe. ceea mai importanta sau cele mai importante sa spun sunt:1)Sanatate. 2)Fericire alaturi de familia mea!:*
Pai... sa vad ca boschetarii au macar un loc unde sa doarma, mai ales ca vine iarna si sa ajung politzista . In rest... nimic mai mult. dorinta ta care e?
Dorinta mea este .....sa nu mai fie atita ura in lumea asta. Si bineinteles o dorinta personala a mea e aceea ca imi doresc sa am o familie fericita.
Eu am multe dorinte da cea mai mare e sa fie totul ok in viata mea si sa am citi mai multi prieteni care ma vor stima si cu care eu ma voi impaca foarte bine