| Mia192 a întrebat:

Care este doza maxima de dulciuri pe care ar trebui sa o consume un minor pe zi?

Fundita:')

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JackWolfskin a răspuns:

Eu nu iau mai mult de 3 cuburi de ciocolata pe zi, am 18 ani mananc multa paine stres ...si mie cam frica de diabet... funda?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde de conditia fizica, de organism, de activitatile zilnice, de starea de sanantate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde câţi ani are minorul. Una e să aibă 3 ani şi alta e să aibă 16.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Citisem undeva si am vazut cam 400 de grame.
Te pup!

| 8mariastar a răspuns:

Pai nu foarte multa dar depinde de organis de preferat 1 inghetata si sa zicem jumatate de ciocolata cam asta ar trebui sa se reduca

| Alexraspunde a răspuns:

Ciocolata neaparat, dar sa stii ca e important si felul de ciocolata, cea mai recomandata este cea amaruie sau cu un continut de peste 70% cacao. Si este foarte important sa consumam cam 4 tablete dintr-o ciocolata pe zi pentru ca ciocolata contine zahar, si zaharul se transforma in organism in energie. Deci nici prea multe dulciuri, dar nici deloc, singurele care nu sunt recomandate sun cele care au un continut foarte mare de zahar

Întrebări similare