Perioada in care se vindeca un herpes, difera de la o persoana la alta, precum si de sistemul imunitar al fiecaruia dintre noi. Eu folosesc pentru tratament o crema numita :Euvirox cu care se frictioneaza zona afectata, de indata ce simti furnicaturi sau mancarimi chiar inainte de a apare herpesul. Aceasta afectiune este de natura virotica si acest virus persista in organism si nu dispare, indiferent de ce tratament faci. Se reactiveaza atunci cand sistemul imunitar este mai slabit sau cand faci un exces alimentar adica ori mananci cu prea mare pofta, ori mananci ceva ce nu ti-a cazut bine.
Sunt la farmacie si mici plasturi pe care ii poti aplica pe herpes, pentru a nu se vedea asa de pregnant.
Eu nu folosesc pasta de dinti pentru ca ea usuca prea tare si atunci herpesul crapa si devine foarte dureros. Acum in sezonul rece este bine sa se foloseasca alifii speciale care pe langa faptul ca reduce durerea trateaza si hidrateaza tesutul afectat. Cu toate ca este de natura virotica, herpesul ce apare la gura sau la nas, nu este molipsitor. La mine se vindeca complet herpesul in cca 4 zile. Mult succes si multa sanatate.
Cu plasture tine 2 zile...cu pasta de dinti 2-3...si cu nimic.:d... o saptamanaam testat toate variantele
Eu astazi de dimineata m-am trezit cu unul mareee+ cosurile pe care le am = arat ca un montru. Eu am mai avut si a durat 5 zile. Dar daca nu-l atingi nu te freci la el si nu te ungi cu mana nespalata... dispare in 2 zile. daca ai noroc maine dimieata.
Buna!
Depinde, ce folosesti impotriva herpesului. poate dura o zi-doua. poate dura o saptamana. sau cateva zile. Ai putea sa folosesti pasta de dinti. Mai bine, du-te la farmacie, si intreab'o pe farmacista... ea iti va recomanda ceva bun, care sa te protejeze impotriva herpesului.
Pa-pa!
HoneyCocaineee întreabă:
dobrin1019 întreabă: