Unele site-uri zic ca afinele zmeurele sau murele ar fi cele mai sanatoase, datorita continutului scazut de zahar si cel crescut al mineralelor si vitaminelor. Dar nu exista aliment complet, toate difera, de obicei fiecare culoare are pigmenti specifici cu proprietati specifice. Practic, cand alegi sa mananci o cantitate limitata de alimente, iti privezi oragnismul de toti nutrientii si il imbacsesti cu cei pe care ii ai deja. E adevarat ca organismul isi sintetizeaza nutrientii din altii, trebuie sa ai deficiente majore ca sa se observe la nivelul sanatatii, dar la un moment dat te plictisesti de acelasi lucru. Si eu am perioade in care descopar ceva ce-mi place si fac excese din acel ceva, uit ca mai sunt si alte alimente pe lume. Am avut o perioada cu mango, alta cu capsune, alta cu pepene rosu si galben, alta cu kiwi, alta cu prune, acum am intrat pe fructe de padure si smochine proaspete...
anonim_4396 întreabă: