| danaalexa a întrebat:

Care este greutatea minima la 1.68? 14 ani sa mentionez

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Yoanna_4969 a răspuns:

Pt greutatea ideala se scade 10 din inaltime [adica daca ai 1. 68m ideal este sa ai 58kg]. Acum depinde...Greutatea minima e sigur sub 58 kg

| elamit a răspuns:

Pai 30, 35kg

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Greutatea ideală e de 58 de kg. Baftă!

| maddutsu17 a răspuns:

Buna!
Esti in crestere nu ar trebui sa iti faci griji. la varsta ta oricat de mult vrei sa te ingrasi.nu reusti atat de usor pentru ca esti inca copil iar corpul tau este intr-o continua dezvoltare. iar grasimile le arzi foarte repede.La 168 cm ar trebui sa ai cam 52-53 de kg.

| lays a răspuns:

55 de kg

| sy46 a răspuns:

La BAIETI este -10 din inaltime, iar la fete -20. Imagineaza-ti o fata de 1, 80 si 70 de kg (!)

48-50 kg

| ancan a răspuns:

Gretatea ideala este 58 kg happy

| danco a răspuns:

Cica una 30 -35 kg? Cum poti fi asa stupida?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

58... ce vis frumos.eu am tot 1. 68, 13 ani si 62 kg.Toata lumea imi zice ca-s ok dar mie mi se pare ca arat cam grasa...nu stiu greutatea ideala cred ca e 57-58