| Clf_Abby_1993 a întrebat:

Care este mai buna, am urgent un eveniment si trebuie sa slabesc 7 kg in 10 zile
Reteta balerina!
- Ora 8:00 – 1 cafea.
- Ora 10:00 – 2 oua fierte
- Ora 12:00 – 1 pahar suc de rosii
- Ora 14:00 – 100 g sunca sau 1 felie paine prajita
- Ora 16:00 – 1 mar
- Ora 18:00 – 100 g branza slaba

Reteta ingenioasa
la ora 11 beai 200 g de ceai fara zahar......la ora 14-15 un mar....la ora 17 u ndeva 200g de casa de orez

Reteta cu orez
Se mănâncă trei zile numai orez fiert în apă, fără sare sau alte condimente, şi se beau doi litri de apă. Se poate bea cafea neîndulcită. Următoarele trei zile se consumă fructe: mere, portocale, ananas, grepfrut etc. Ultimele trei zile se mănâncă legume crude sau fierte, mai puţin cartofi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste una dintre ele, oricum toate sunt extrem se severe. Pentru ca rezultatul sa fie acela dorit mai fa si ceva miscare, de preferat alergat 15-20 min zilnic.

| EUBMV89 a răspuns:

Eu cred ca ultima pentru ca este mai bogata in fibra si are un continut minim de grasimi.