Hei! Nu cred ca exista o metoda nr 1 cu care sa scapi de stres, depinde de ce fel de persoana ești. Dacă vrei sa scapi de stres preferabil ar fi sa nu te joci jocuri online care ( chiar dacă nu iti dai seama ) te fac sa te stresezi si mai rău. Poți sa citești iar dacă nu iti place sa citești poți sa faci sport, sau poți sa ieși afara sa alergi, eventual ascultând muzica. Astea sunt doar câteva metode. Dacă imi zici cauza exactă de ce ești stresat poți sa ti dau un răspuns mai concret! Sper ca te am ajutat cât de cât!
Stresul principal:nu castig ca in 2008-2009 cu toate ca bubuie economia Deci nu ai cum sa ma ajuti Depinde de mine sa scap de stres
Nu dai detalii asa ca incerc un educated guess. Pasii mici si consecventi / obiective mici, realiste, cu sanse mari de reusita te pot ajuta sa atingi obiectivul mare si sa-l depasesti.
Relaxarea. Incerca sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti la ce te streseaza, si poate stresul o sa dispara, incearca sa asculti si niste muzica, care iti place sau ceva linistitor si poate asa stresul o sa dispara.
Metoda nr. 1 de a scapa de stress este sa te lasi stresat. Asa iti vin in minte problemele pe care le ai. Le rezolvi si stresul trece.
Ignorarea problemelor prin sport si altele poate avea un efect pe termen scurt doar.
Nici tu nu ai avut argumente niciodata. Doar faci pe desteptul si atat iar cand esti contrazis singur tau argument este ca celalalt spune prostii. Ce discutie vrei sa port cu tine in cazul asta? N-am ce sa discut. Gandeste-te doar bine inainte sa discuzi gura. Pe aici am vazut si cazuri disperate, oameni care vorbeau de sinucidere si chestii de genul. Nu e de joaca.
What?
Sexul. Sport, citit, plimbari, socializare, ras etc. Tot ce-ti face placere.
Este recomandata miscarea fizica deoarece declanseaza niste enzime pe nume efedrine, ce reprezinta hormonul fericirii.
baaa3466 întreabă: