| ALEXICAmarketing a întrebat:

Care este metoda numarul unu de a scapa de stres (sa zicem o stare tensionata)? Sportul? Cititul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnaPug a răspuns:

Hei! Nu cred ca exista o metoda nr 1 cu care sa scapi de stres, depinde de ce fel de persoana ești. Dacă vrei sa scapi de stres preferabil ar fi sa nu te joci jocuri online care ( chiar dacă nu iti dai seama ) te fac sa te stresezi si mai rău. Poți sa citești iar dacă nu iti place sa citești poți sa faci sport, sau poți sa ieși afara sa alergi, eventual ascultând muzica. Astea sunt doar câteva metode. Dacă imi zici cauza exactă de ce ești stresat poți sa ti dau un răspuns mai concret! Sper ca te am ajutat cât de cât!

| ALEXICAmarketing explică (pentru AnaPug):

Stresul principal:nu castig ca in 2008-2009 cu toate ca bubuie economia happy Deci nu ai cum sa ma ajuti happy Depinde de mine sa scap de streswinking

| seth2016 a răspuns (pentru ALEXICAmarketing):

Nu dai detalii asa ca incerc un educated guess. Pasii mici si consecventi / obiective mici, realiste, cu sanse mari de reusita te pot ajuta sa atingi obiectivul mare si sa-l depasesti.

15 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Relaxarea. Incerca sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti la ce te streseaza, si poate stresul o sa dispara, incearca sa asculti si niste muzica, care iti place sau ceva linistitor si poate asa stresul o sa dispara.

| seth2016 a răspuns:

Metoda nr. 1 de a scapa de stress este sa te lasi stresat. Asa iti vin in minte problemele pe care le ai. Le rezolvi si stresul trece.

Ignorarea problemelor prin sport si altele poate avea un efect pe termen scurt doar.

| DumitruS a răspuns (pentru seth2016):

Sigur, sigur. Ia sa incerci sa faci asta sa vezi unde ajungi.

| seth2016 a răspuns (pentru DumitruS):

Viscol112, ti-am mai spus. Mai citeste si nu mai spune prostii. laughing

Esti bun la dat sfaturi, aplica-l si pe asta pe care mi-l dai mie asupra ta ca ti se potriveste mai mult. Incearca sa vorbesti doar despre ce cunosti si esti sigur pe asta, nu mai sfatui oamenii aiurea.

Nu aduci nici un argument ca sa ma contrazici. Explica-mi logica ta de a reprima emotiile si gandurile si avem un inceput de discutie.

Nici tu nu ai avut argumente niciodata. Doar faci pe desteptul si atat iar cand esti contrazis singur tau argument este ca celalalt spune prostii. Ce discutie vrei sa port cu tine in cazul asta? N-am ce sa discut. Gandeste-te doar bine inainte sa discuzi gura. Pe aici am vazut si cazuri disperate, oameni care vorbeau de sinucidere si chestii de genul. Nu e de joaca.

Uita-te la raspunsurile mele si acolo unde e nevoie de argumente o sa gasesti. Nu proiecta pe mine frustrarile tale si nevoia ta de a pare destept laughing.

| ALEXICAmarketing explică (pentru DumitruS):

sad

Tocmai.winking

| DumitruS a răspuns (pentru ALEXICAmarketing):

What?

Viscol112, in profilul meu ai un butonel "Ignora user". Faci click si nu mai esti intimidat de mine si/sau raspunsurile mele.

| DumitruS a răspuns:

Sexul. happy Sport, citit, plimbari, socializare, ras etc. Tot ce-ti face placere.

Este recomandata miscarea fizica deoarece declanseaza niste enzime pe nume efedrine, ce reprezinta hormonul fericirii.