Bine ca faci sport, este nemaipomenit mai ales ca acum se practica un sport de masa: "fuga de raspundere", care nu este prea placut la vedere.
Sportul te face mai frumos, mai bun, mai omenos si cu mai multa incredere in tine si in fortele tale. Tine-o tot asa si vei fi mereu inconjurat de o stare de bine.
Eu am fost o adepta a excursiilor, bineinteles mers pe jos cu rucsacul in spate, este o cale de a cunoaste natura si de a-ti oxigena organismul.
Acuma nu mai este la moda decat mersul cu masina, chiar pana unde se asterne patura si cred ca acest stil de viata nu este chiar unul prea bun.
"Mens sana in corpore sano" adica minte sanatoasa in corp sanatos, aceasta este metoda pentru o viata activa.
Mult succes si multa sanatate.
Sportul este esential in viata fiecaruia dintre noi. Am facut sport de performanta, atletism 100 - 200 m. a fost cea mai frumoasa perioada. In afara de placeri te face mai puternic in viata, mai hotarat, ambitia in toate ste mai mare si lasa amprente asupra trupului, nemaivorbind de sanatatea organismului datorata practicarii oricarui sport. Sunt fericita ca am gasit aici pe cineva legat de sport... m-am simtit pentru cateva secunde pe pista de 100 m!
Acum depinde ce sport faci...
Exemplu: joggingul iti dezvolta integritatea oaselor, muschii de la picioare si mai ales sistemul respirator.
Cat desprea psihic... sportul nu prea are importanta prea mare... doar iti da mai multa incredere in tine.