Cea mai lenta moarte o sufera limba romana de la oameni ca tine care o uita. ce-a fost candva, ce este acum...trist
Lenta:
Cred ca o boala precum cancerul.
Rapida:
M-am gandit la o otrava, dupa aceea la un glont dar am ajuns la concluzia ca cea mai rapida moarte este sa stai la cativa cm sau m de o bomba nucleara.Da...moarte imediata, te face praf, nu mai ramane nimic din tine.
Iti spun un banc sa-ti faci o idee care e mai lenta:
Pe timpul comunismului, Ceausescu face o vizita in inchisorile condamnatilor la moarte din SUA. In timpul vizitei se aude deodata un "Au" scurt.Intreaba ce se intampla? I se explica ca a fost strigatul unui condamnat la moarte prin electrocutare(scaun electric).
Dupa o vreme, face si presedintele SUA o vizita in parnaliele noastre din acea vreme.In timpul vizitei se aude deodata:AAAAAaaaauuuu, aoleeeeuuu, nu a omorati ma, AAAAaa, etc.Presedintele SUa intreaba ce sunt aceste racnete.I se explica ca au copiat un scaun electri din SUA, dar cum in acest timp s-a luat curentul, arde condamnatul la lumanare.
Sunt destul de sigur ca deshidratarea, in afara de tortura unde iti da doar un pahar de apa la doua zile si te bate cu biciul, acolo sigur mori si mai greu
Cea mai lenta mi se pare a fi fumatul iar cea mai rapida, un Headshot de calitate!
O moarte lenta poate fi adusa de catre fumat, cancerul osos sau abuzul la o anumiata categorie de alimente nasanatoase.
Sincer? parerea mea e ca boala e cea mai lenta moarte! simti cum iti mananca secunda cu secunda vista! si zi de zi, noapte de noapte te gandesti ca nu o poti opri! tot ce iti doresc e multa sanatate!
Cea lenta- cu pastile necorespunzatoare citeva zile la rind, fumatul, bautul alcoolului, dar cea rapida - drogurile, mai cu precizie este infarctul. Cea care sta in mijloc este spinzuratoarea. Funda?