| AvalohAlyn a întrebat:

Poți slăbi și mâncând de la KFC?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, atata timp cat arzi mai multe calorii decat mananci.

| liliana77any a răspuns:

Buna!
Da dar conditia este sa abordezi meniurile fara hamburgeri, sa eviti painea.
Te pup!

| Kevinn2000 a răspuns:

Da, poți, dacă mănânci în cantități mici, astfel încât să rămâi în deficit caloric.
Absolut nici un fel de mâncare nu îngrașă dacă tu rămâi în deficit caloric și mănânci în cantități mici.
Sau, poți mânca multă mâncare și să rămâi în deficit caloric, dar acea mâncare să aibă puține calorii, cum ar fi, batoanele " pentru slăbit ". De asemenea sunt și mâncăruri cu puține calorii, poți căuta pe google.
Cel mai bine ar fi să le combini, adică să mănânci KFC, dacă îți place, iar restul zilei, alimente cu puține calorii.
Dacă vrei să știi cum poți intra în deficit caloric, poți căuta pe Youtube, ori îmi spui mie să îți explic dacă ai nevoie.

| Briannaa12 a răspuns:

Bună! Îți place KFC-ul? laughing) eu una sunt înnebunită, deci te înțeleg, numai asta as manca. (chiar sunt curioasa sa mi spui meniul /produsul tău preferat de acolo, eu sunt fană crispy-uri). Dacă poți slabi... Din punctul meu de vedere, deși e contraintuitiv, da, poți slabi, pentru ca ma gândesc ca dacă iei acolo o masă zdravănă și nu mai mănânci aproape nimic în restul zilei, eventual doar un măr-două sau un baton din ăla pentru slăbit, pierzi niște calorii. De fapt, vorbesc și din experienta proprie, ca pățeam des ca atunci când eram la facultate sa ma duc sa mănânc la Kfc în pauze și sa devin atat de plina încât sa nu prea mai pot băga altceva în restul zilei, și în perioada aia, culmea, am slăbit puțin (nu era o diferență remarcabila, dar se vedea). Acuma depinde și de organismul tău... Oricum, nu i o metoda sanatoasa și ok. Mai bine încerci altceva. Sau dacă ai pus întrebarea din pura curiozitate și fără sa vrei sa pui asta în aplicare, e ok. Sper ca ti am fost cât de cât de folos happy

Întrebări similare