| Beles_Dany_1995 a întrebat:

Care imi poate spune si mie o dieta....sau ceva...ce sa dea rezultate in 2 luni maxim?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

La vârsta ta NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, la sală, zilnic ), te abţi de la dulciuri, mănânci mai puţin ( cantitativ ), NU cinezi după ora 19 şi DOAR ceva "uşor" seara, mănânci DOAR pâine NEAGRĂ ( sau de secară ) şi foarte PUŢINĂ, etc.

Alegi alimente care au mai puţine calorii/zilnic ( pentru a scădea consumul zilnic de calorii ) - vezi tabelele de la linkul :
http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/

http://www.fitness-god.ro/tabel_valoric_alimente.php

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Lasă dietele, că nu ţine cu dietele.
O alimentaţie săracă în calorii, multe legume şi fructe proaspete, nu prăjeli, carne fiartă, înnăbuşită doar, lactate slabe în grăsimi, evită orice fel de grăsimi, mai slăbuţ cu dulcele, înlocuieşte cu miere eventual şi MULTĂ MIŞCARE, ai numai de câştigat cu mişcarea, crede-mă!
Te pup!

| enjoy23life a răspuns:

Sall. Incearca dieta dukan, doar ca trebuie sa urmezi intocmai regulile ei. In plus, fa si tu niste sport sau jogging sau mai stiu eu ce, in fiecare zi...
Sper ca te-am ajutat!

| lindseyses a răspuns:

Nu iti recomand o dieta anume, dar iti pot recomanda un stil de viiata. pentru a avea un organism cat mai sanatos trebuie sa ai si un program foarte bine respectat. in primul rand nu trebuie neglijata odihna, incearca sa nu-ti strici programul de somn; in general este recomandat sa dormim de la ora 23 pana la ora 6-7. alimentatia este cea care ne pune la incercare pe multi dintre noi : este greu sa treci brusc de la alimentatia ta obisnuita la una mult mai drastica, de aceea iti recomand sa renunti treptat la micile tale ' placeri '. iti propun sa renunti in fiecare zi la ceea ce iti dauneaza ( referindu-ma la surplusul alimentar ) spre exemplu daca esti consumator de dulciuri, renunta treptat la ele, asa o sa ajungi sa nu le mai duci lipasa, si ca sa uiti de ele iti propun sa le inlocuiesti cu fructe. Carnea respectiv mezelurile; nu stim pe care sa le mancam sin asta rezulta faptul ca mancam orice mezeluri ne ies in cale, daca nu poti renunta laa carne, iti recomand sa o inlocuiesti cu una slaba si sanatoasa cum ar fi carnea de pasare, care nu trebuie consumata in cantitati mari. pestele este un aliment foarte benefic pe care ti-l recomand. renunta la sucurile din comert, mai ales la cel acidulat, are efecte nocive asupra corpului nostru, plus ca este "mina" de calori. sportul te va ajuta si la sanatate si la aspectul fizic. orice tip de sport este recomandat, iti recomand mersul pe bicicleta si alergatul. consuma legume zilnic.
sper sa iti fie de folos happy