Sincer iti spun cum a scapat un prieten de al meu de pistrui (nu in totalitate).
Cu lamaie prima data iar a doua oara s-a frecat pe fata cu patrunjel.
Incearca Farmec crema pentru pete si pistrui :) eu folosesc pentru pete si este buna.
uite si un review http://www.iguanitza.com/2010/07/farmec-crema-pentru-pete-si-pistrui.html
Cu lamaie terec pistruii
1. Amesteca un suc natural de patrunjel cu o cantitate egala de suc de lamaie, suc de coacaze si portocale dupa care adauga lotiunea obtinuta in crema ta preferata si aplica aceasta masca de cateva ori pe saptamana.
2. Pistruii se tamponeaza de 2-3 ori pe zi cu o lotiune preparata din lapte dulce si castravete. Taiat in rondele mici, castravetele se pune intr-o cana, se acopera cu lapte proaspat nefiert si se lasa la macerat cateva ore la rece. Apoi se scurge laptele si se foloseste asa cum precizam anterior.
4. Puteti opta si pentru o masca formata din 3 linguri de zeama de lamaie, 20 de grame de drojdie de bere si alte 20 grame de tarate de grau, aplicata asa cum mentionam si la mastile precedente.
sau mergi la farmacie
Te-as sfatui sa ii lasi asa.Am un prieten care s-a dat cu tot felul de creme si acum are si mai multi.
Am avut si eu cand eram mai mic si mi-au disparut singuri.
O sa iti dispara singuri!
Uite,am o colega pe nume denisa.este cea mai frumoasa fata din clasa, desi are o groaza de pistrui.tgrebuie sa te simti bine in pielea ta! nu mai fii asa superficial ca om si incearca sa te bazezi mai mult pe calitatile tale care tin de vointa si cunoastere!
Salut Mihai!
Poftim un site cu mai multe tratamente naturiste, chimice, cu laser.
http://www.fistichiu.ro/Moda-Si-Tendinte/cum-scapi-de-pistrui.html
Sper ca te-am ajutat.
Http://www.fistichiu.ro/Moda-Si-Tendinte/cum-scapi-de-pistrui.html
sper ca ti-a fost de folos:)
baftaa:)
Salut Mihai. Poti scapa de pistrui prin diverse metode. Cele mai bunesunt: creme cu retinoizi, peeling-uri chimice, si tratament laser, cel mai efectiv, dar cu o perioada de 2-3 saptamani de recuperare. Pentru acestea, e nevoie sa consulti un dermatolog insa. Ar mai fi doua metode "naturiste" dar care nu au un efect imediat si nici au rezultate stralucite: una ar fi zeama de lamaie lasata peste pistrui, iar alta ar fi sa amesteci o lingurita de iaurt simplu cu 2-3 picaturi de miere, sa lasi peste pistrui 30 de min, dupa care sa clatesti cu apa. Sfatul meu este sa folosesti o crema de soare cu SPF mare (vezi la farmacie) pentru ca soarele favorizeaza pistruii si le inrautateste aspectul. Totusi vreau sa iti spun ca am avut un coleg roscat in clasa cu pistrui care avea mare succes la fete datorita faptului ca era diferit. Eu am unele cicatrici de la acnee si asta nu le impiedica pe fete sa ma placa. Aceste semne ne fac mai interesanti decat ceilalti, asa ca bucura-te de pistruii tai, insa tine-i sub control protejandu-te de soare.
Salut Mihai, am avut si eu aceeasi problema. sfaturile mele sunt:
- sa te speli pe fata mai des ( cam de 4-5 ori pe zi) cu apa si sapun
- oboseala este un factor neplacut atunci cand vrei sa scapi de pistrui, deci incearca daca ai timp, sa dormi si ziua macar jumatate de ora
- fereste-te cat mai mult posibil de soare
- foloseste o crema pentru fata
- incearca sa fumezi cat mai putin(in cazul in care esti fumator)
- fa sport
daca faci cum ti-as spus te asigur 100% ca o sa ai rezultate satisfacatoare. bafta P.S. indeea in sine este ca tenul sa fie fresh
BiBiIntraInAjutorPtTPU întreabă: