| F0resT a întrebat:

Care ma ajuta si pe mine va rog. Am 16 ani si am doar 1.60 inaltime.Sunt cel mai scund si dintre prieteni si dintre colegii de clasa.As dori orice ma poate ajuta sa mai cresc si eu. Va multumesc foarte mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Meryem027 a răspuns:

Apuca-te de un sport, gen basket sau inot.Asta te ajuta sa te mai inalti.Asigura-ti o alimentatie sanatoasa, bogata in calciu, proteine etc. Si stai relax, esti mai special, nu trebuie sa fii ca toti ceilalti. E bine si asa, nu te mai stresa.Si era o vorba gen "esentele tari se afla in sticlutele mici " laughing. Te pup.

1 răspuns:
| hippiemuslim a răspuns:

Lapte, branza, smantana, calciu + vitamina D, exercitii. Dar daca nu simti o durere in articulatii nu cred ca mai ai sanse sa cresti.