| Gab3la a întrebat:

Care ma poate ajuta cu niste remedii pentru cosuri? ceva natural ar fi mai >folositoorCat mai repede va rooogbatting eyelashes[funda+vot:*:*]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| santy a răspuns:

Buna! vreau sa te ajut, am avut si eu probleme cu acneea si am zis sa incerc cu acea reclama scapa de cosuri in 3 zile.http://www.scapa-de-cosuri.eu/.Am folosit metoda 2 din acest cd care-l comanzi cu 60 lei sunt multe metode si sfaturi extraordinare, Merita sa-l iei! Uite iti prezint metoda 2 pe care am folosit-o cu mare succes la orice fel de ten, totul este sa detoxifici stomacul nu e vorba de ten gras, sebum sau altele.Deci,trebuie sa mananci 8-10 mere rosii sau aurii (decojite) si 8-10 pahare(cani) apa plata in fiecare din cele 3 zile, in ziua 3 seara vei bea 100-200g suc natural struguri(eu mi-am cumparat struguri si i-am facut l aaparat) si 2 linguri de ulei de masline.In fiecare din cele 3 seri inainte de culcare cumpara de la farmacie(e foarte ieftin.4 lei parca) un ulei de ricin pe care-l vei pune pe fata intanzi bine si dimineata il inlaturi cu apa foarte bine (e putin gros uleiul). Asta ar fi in mare metoda folosita de mine si nu mi -au mai aparut nici pana in ziua de azi.Alte sfaturi foarte utile. foloseste in continuare acel ulei de ricin in fiecare seara,spala-te dim si seara cu protex e cel mai bun,acele cosuri albe le intepi cu un ac bine incalzit la brigheta si il stergi cu beter sau alcool inainte sa intepi cosul iar apoi dupa intepare cu hartie apesi p elanga el pana iese puroiul acela alb cand dai de sange te opresti si stergi cu un disc demacheant cu beter si gata,pe acele cosuri rosii nu le atinge pentru nimic in lume si cel mai important lucru nu mai atinge fata cu degetele! redu cat poti de mult MC si fast foodurile astea,zaharul, in general sa ai grija de alimentatie asta e foarte importanta, nu are rost sa dai atatia bani pe solutii si creme si medicamente ...parerea mea. daca nu ai inteles ceva sau ce mai vrei sa stii in legatura cu asta ma poti intreba bafta si multa sanatate!

3 răspunsuri:
| wibi a răspuns:

Buna...nu e chiar potrivit sa te speli mereu cu apa simpla cum zice cineva putin mai jos pentru ca nu te ajuta cu nimic.incearca masca de curatare a tenului si lotiune tonica... lotiunea tonica o poti comanda de la avon si nu e scumpa sper ca te=am ajutat:*

| 사람 a răspuns:

~~~~Buna:*~~~~~~
~~~~Pai te speli cat mai des pe fata cu apa simpla, poti incerca un ceai de musetel sa inmoi in el vata sau discuri demachiante si dai usor pe fata sau poti incerca o adta sau de 2 ori pe saptamna o masca cu miere(nu da de mai multe ori pentru ca afecteaza tenul). Gasesti masca pe net.Nu-ti stoarce cosurile pentru ca raman semne ele trec de la sine!~~~~
~~~~~Sper ca te-am ajutat.~~~
~~~Pa!happy~~~

| Victor_8625 a răspuns:

Cel mai simplu remediu este sa te speli cu apa calda si sapun pe fat de sat mai multe ori pe zi ( de max 10 sa nu exageram).
Eu asa am scapat de cosuri. Am aflat remediul asta de la profa me de biologie.