In principiu, cred ca painea facuta in casa. Dar, din cele enumerate cred ca cea cu secara. Nu trebuie luata parerea mea cu titlul de adevar, este doar o parere.
Graham nu e un ingredient, e un tip de paine, facuta cu cereale integrale. In general, painea din cereale integrale (cu tarate) este mai sanatoasa pentru ca are continut mai mare de fibre (previne aparitia cancerului de colon) si indice glicemic mai mic (nu iti deregleaza secretia de insulina). Prin urmare, orice paine care nu e alba e buna.
Cea facuta la vatra, la mamaitza la tara ))
altfel...grahamul...
App.
Cum e aia paine de... tarata?
Toate tipurile de paine din comert contin foarte multe chestii in afara de faina, apa, sare si drojdie! Asa ca niciuna nu e foarte buna. Daca ai sa citesti etichetele vei vedea ca painea integrala, cu graham sau cu alte minuni care par naturale, contine inclusiv COLORANTI ca sa para mai maro si mai imbietoate!
Parerea mea e sa alegi o paine care macar e ambalata in tipla, categoric e mai putin contaminata!
Si daca mananci doar cateva feliute, atunci e cel mai bine. Rau nu face decat mancatul in cantitati industriale.
qwerty1337 întreabă: