anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care paine emai sanatoasa? Cea cu tarate, cu secara sau cu graham?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

In principiu, cred ca painea facuta in casa. Dar, din cele enumerate cred ca cea cu secara. Nu trebuie luata parerea mea cu titlul de adevar, este doar o parere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din toate enumerate de tine painea graham este cea mai sanatoasa si care ingrasa cel mai putin.

cami
| cami a răspuns:

Cea de secara...pt diabetici.

| jo a răspuns:

Graham nu e un ingredient, e un tip de paine, facuta cu cereale integrale. In general, painea din cereale integrale (cu tarate) este mai sanatoasa pentru ca are continut mai mare de fibre (previne aparitia cancerului de colon) si indice glicemic mai mic (nu iti deregleaza secretia de insulina). Prin urmare, orice paine care nu e alba e buna.

| Klara a răspuns:

Cea facuta la vatra, la mamaitza la tara laughing))
altfel...grahamul...
App.
Cum e aia paine de... tarata? thinking straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Paine graham, asa zice maica-mea, e medic.In plus, alea cu tarate sau secara, miros urat, nu? Eu nu le pot manca.Aia graham are calorii putine si proteine mai multe. Daca vrei si o marca, cea de la Pan Pro e foarte buna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Cea mai bună și recomandată pâine este cea integrală. Conține fibre benefice metabolismului și tranzitului intestinal.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea cu ta-ri-te.

| andrreea a răspuns:

Eu cred ca cea mai sanatoasa paine este cea cu graham...happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toate tipurile de paine din comert contin foarte multe chestii in afara de faina, apa, sare si drojdie! Asa ca niciuna nu e foarte buna. Daca ai sa citesti etichetele vei vedea ca painea integrala, cu graham sau cu alte minuni care par naturale, contine inclusiv COLORANTI ca sa para mai maro si mai imbietoate!
Parerea mea e sa alegi o paine care macar e ambalata in tipla, categoric e mai putin contaminata!
Si daca mananci doar cateva feliute, atunci e cel mai bine. Rau nu face decat mancatul in cantitati industriale.