| Agenta000 a întrebat:

Care pateu vi se pare mai bun? Ardealu sau Bucegi? Mie imi place mai mult Bucegi, dar mere si Ardealu avand in vedere ca ii place lui Zappy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

De la Caroli, la tub. Este super!

| Adry05 a răspuns:

Mai bun mi se pare Pate Familia. big grin

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bucegi e bun, sa inteleg că Zappy este pisoiul dumneavoastră?

| Agenta000 explică (pentru CristiDinBucuresti):

No, da' n-ai auzit de Zappy TV?

| deeeaqq a răspuns (pentru Agenta000):

Ăla care face serii cu întrebări stupide de pe TPU, nu?

| Mayhem666 a răspuns:

Te ajuta in viata cu ceva, daca stii ce fel de pateu ne place noua? Mie nu imi place nici unul in afara de pateurile vegetale.
Ce iti place tie are legatura cu ce le place altora? Adica daca lui Zappy nu i-ar fi placut un fel de pateu, nici tie nu ti-ar fi placut?

| vocea a răspuns:

Nu iti recomand niciunul fiindca contin tot felul de euri, iti recomand Scandia Sibiu este mult mai sanatos, dar ca sa iti raspund as prefera Ardealul.

| deeeaqq a răspuns:

Nu îmi place deloc -.-

| Adbbmsh a răspuns:

Wtf. Nu mai spun la ce categorie ai incadrat aceasta intrebare si nu stiu care este scopul acesteia, dar ce problema dilema pune in vedere aceasta intrebare?

| Adbbmsh a răspuns:

Wtf. Nu mai spun la ce categorie ai incadrat aceasta intrebare si nu stiu care este scopul acesteia, dar ce problema/dilema pune in vedere aceasta intrebare?

| Fumiko a răspuns:

Bucegi.

| Bandit288 a răspuns:

Bucegi happy

| Twixi a răspuns:

Mandy -pateu vegetal