Întrebare recomandată | Gyulya1999 a întrebat:

Care periuta de dinti e mai buna, cea manuala sau ora-B? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Macklaud a răspuns:

Eu folosesc periuța manuala și e foarte buna, cea electrica nu pune aceeași presiune pe o anumita zona sau pe dinți, deci cea clasica o solutia...plus ca e mai ieftina.
Ps: am folosit multe tipuri de periuțe și tot pe cea manuala am ales-o intr-un final.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Colgate & oral b

| Violleta2022 a răspuns:

Eu vin si te intreb, esti hermafrodit ori travestit?
Ti-ai pus nick name de fata, dar ai declarat ca ai sex masculin.
Deci, ce esti?

| Gyulya1999 explică (pentru Violleta2022):

Am apasat cresit acum am schimbat bine si n-am bacat de seama ok

| Violleta2022 a răspuns (pentru Gyulya1999):

Ambele periute sunt la feld e bune! Am vazut un test televizat in care au fost testate amandoua si diferenta a facut-o doar persoana care a manipulat periutele.
Deci, indifenet ce periute cumperi, amandoua sunt foarte bune, dar daca nu stii tehnica corecta sa-ti cureti dintii nu valoraeza nimic, nici una din periute.

| OoBunnyoO a răspuns:

Eu folosesc periuta electrica de multi ani si mi se pare mult mai buna decat cea manuala.

Nu prea inteleg de ce spune Macklaud ca periuta electrica nu pune aceeasi presiune pe o anumita zona pentru ca eu nu am avut niciodata problema asta. Daca vreau sa pun mai multa presiune pe o portiune, pun periuta in pozitia necesara si o las sa isi faca treaba. Iar apoi, nu trebuie sa pui prea mare presiune pe dinti sau pe gingii pentru ca nu vrei sa distrugi smaltul sau sa iti ranesti gingiile. Iar in final, periuta electrica va compensa in rotatii lipsa presiunii pe care ai avea-o cu o periuta manuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca periuta manuala sa aiba o aceeasi eficienta ca si cea electirca (oral-B) trebuie sa fi dispus(a) sa faci un efort in plus pentru a curata zonele. Lucrurile sunt destul de simple, majoritatea ar alege periuta electrica. Tu ce alegi?

| penciuiulian99 a răspuns:

Cea manuala dupa parerea mea

| Mari2004 a răspuns:

Periuta electrica

Întrebări similare