| Crissiecorp a întrebat:

Care poate sa imi recomanda ceva bautura naturala care pot sa dea energie si forta de munca? Beau ft multa cola si doresc sa renunt

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Fa-ti acasa tot felul de shake-uri si smoothies. Gasesti sute de retete pe net

| anonimg a răspuns:

Cerealele integrale trebuie să fie sursa noastră care ne dă energie. Hrana sănătoasă, nu băuturile energizante. Chiar și cola este tot un fel de băutură energizantă.
Dacă mănânci bine nu mai ai nevoie de cola. Dar când organismul nu mai are hrană pentru ca să o transforme în energie, apare nevoia de cola pentru că este singura care suplinește instant nevoia de energie calorică de care are nevoie organismul.
Soluția este să mănânci sănătos și la timp. Orice altceva va duce la probleme.
Cerealele integrale oferă energie organismului în mod treptat și pe o perioadă mai mare. Consumă-le cu lapte de soia în fiecare dimineață.
În rest, noi nu trebuie să suprasolicităm organismul.

| LzzD a răspuns (pentru anonimg):

Eu î-mi fac suc natural, pun o portocală, o lamaie un grapefruit zahar de trestie, miere si 2litri apa plata, si adunate la preț nu depasesc pretul la 2litri de fanta sau cola

| JderuSalbatic a răspuns:

Espresso, fara zahar, fara lapte. O sa zbarnai.

| Volimko a răspuns:

Cea mai buna bautura naturala este apa.