| Tite_Nicoleta_1970 a întrebat:

Care pot fi reactiile la cipralex

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| stepfania a răspuns:

Cipralexului i se mai spune si ciprinol, este un antibiotic cu spectru larg.Stiu lucrul asta ca am fost operata acum 5 saptamani, iar dupa operatie mi sa administrat acest antibiotic.una din reactiile la acest antibiotic este diareea. Exista un prospect pe care il poti citi si aici pe net.ai mare grija daca iei acest antibiotic.

| mary_1175 a răspuns (pentru stepfania):

Cipralex este pentru tulburari anxioase, atacuri de panica, ciprinol este pentru infectii urinare, dvs despre ce vorbiti?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bănuiesc că te referi la reacţiile adverse...

Acestea POT fi NUMEROASE - vezi Prospectul la linkul :

http://www.anm.ro/.......08.07.pdf

| DNSK a răspuns:

In cazul in care reactiile adverse exista, sunt usoare si dispar rapid. Frecvente sunt:
-transpiratii abundente
-greata
-anxietate
-nas infundat
-constipatie sau, dimpotriva, diaree
-dureri musculare
De retinut ca nu e neaparat sa se instaleze acestea.Se poate sa nu apara niciuna.
Reactii adverse rare sunt:
-sangerari vaginale
-caderea parului
-urticarie sau eruptii pe piele
-tulburari de vedere
-accelerarea ritmului cardiac
-dificultati de respiratie
-stare de confuzie, agitatie, halucinatii
In cazul celor din urma se intrerupe tratamentul si se merge la medic/farmacist. Sunt mai multe. Pentru detalii suplimentare, citeste prospectul