| geanina3 a întrebat:

Care produse ar fi mai bune pentru multe cosuri, ten mixt: bioderma, la rohe posay, uriage...si cu exemple la firma cea mai buna(nu toate, maxim 4) si sa fie dora de la o firma cele bune, daca sunt si la alta, scrietile si la acela. va rogg, funda pentru cel mai bun raspuns (din propriile experiente)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Mod de administrare:
Diacneal este o emulsie non grasa si matifianta. Dupa doua luni de utilizare, cosurile se reduc iar tenul are un aspect mai neted.
Se aplica seara, pe un ten perfect curatat, numai pe cos, por sau pustula. Nu este recomandata aplicarea pe toata fata sau pe zone largi ale pielii. Daca apare o descuamare a pielii la inceputul tratamentului numai aplicati produsul cateva zile dupa care puteti folosi din nou emulsia.

| Andreea_8406 a răspuns:

Hei, buna! Poti incerca cu Zineryt este foarte bun, dar daca zici ca ai multe cosuri probabil ai acnee si mai bine te duci la un dermatolog si o sa-ti recomande el un produs care o sa fie bun pentru tipul tau de ten.
Sper ca te-am ajutat!

| Nutellax a răspuns:

Eu folosesc produse de la Bioderma.Am incercat de la mai multe firme dar de la Bioderma mi-au placut cel mai mult.
Sapunul Bioderma(fara sapun de faptbig grin) este mai mult o lotinue curata fata si reduce aparitia cosurilor.
Lotiunea revigorana pentru ten sensibil este super buna. Dupa ce te speli pe fata iti aplici lotiune cu un disc demachiant.
Eu am folosit aceste 2 produse si nu am cosuri... sper sa te ajute si pe tine
P.S:Sapunul a fost 35 lei iar lotiunea 19lei.
Sper ca te-am ajutat:X