Dove in mod clar, are formula aceea hidratanta. Nivea e mai bun la capitolul creme/demachiante/uleiuri etc
Buna!
Parerea mea este ca Dove. Este o marca mai buna in general din punct de vedere al multor produse.
O zi buna!
Ambele sunt la fel de bune!:X difera pretul ca probabil dove e mai scumpp dar nu e cine stie ce fata de niveaa! ambele sunt la fell :*:*FUNDITSAA!
Depinde de ce iti place tie, mie de exemplu imi place NIVEA, dar totul depinde de tine.
Hei. De la Nivea, sincera sa fiu n-am incercat; in schimb folosesc sapun Dove si e foarte bun; Eu am unul care il folosesc pentru fata - iti face fata fina, fina, si altul pentru corp. Are un miros frumos si chiar merita. Eu sunt multumita de el.
Sper ca te-am ajutat si numai bine!
Personal imi place Dove mult mai mult decat Nivea. Daca cumperi sapun pentru fata, te sfatuiesc sa-ti iei Dove, daca-l iei pentru corp ia-ti nivea (este mai ieftin)
Buna! Foloseste sapunurile naturale pe baza de uleiuri vegetale, plante medicinale, argile, sucuri naturale etc. Le gasesti pe www.efrumuseti.blogspot.com
DarkShina5566 întreabă:
dakota_6149 întreabă: