| alecs94 a întrebat:

Care stie un un cabinet medical pentru indepartarea cosurilor de pe fata, vreau adresa, orasu, sau un numar de telefon, o zi buna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| bogdan3vl a răspuns:

Te poti duce la dermatologie sunt mai multe cabinete o sa gasesti unu sigur dar mai bine te duci spital la doctorul de familie si o sa-ti dea trimitere la dermatologie si acolo se rezolva intr-un fel daca nu te descurci singur ia pe unu din parinti cu tine
funde plsss big grin

| alecs94 explică:

Ma lasati-ma cu doctori vostri de familie si cu dermatologu ca am fost acolo de foarte multe ori aproape 1 an la rand si nu a dat nici un reultat ce mi-au dat ei, asa ca am hotarat sa fac vreo operatie cu laser ceva daca este

| gabi45 a răspuns:

Esti varza, daca iti trebuie ajutor ca sa iti storci niste cosuri.un sfat spalate dimineata pe fata si tineti parul scurt