| Giulia911 a întrebat:

Care sunt acele boli sau accidente
a căror durere poate provoca moartea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sida sifilis cancerul astea sunt boli care provoaca moartea mai devreme sau mai tarziu totul depinde de organismul fiecaruia, mai sunt infarctul miocardic care provoaca moarte instantaneu pe loc, si avc ul care tot asa derpinde unde este localizat produce decesul imediat sau o suferinta pe termen indelungat chiar ani de zile.

| Violleta2022 a răspuns:

Accidente de orice natura: cele de masina, cele cu substante chimice, cu droguri, cu medicamente, oi avand boli grave de inima, boli neurologice, atacuri cerebrale, diverse tipuri de cancere, samd.

| dullcat a răspuns:

Ce curiozitate...neobisnuita? Primul gand e accidentele de masina.

| Furnicuta000 a răspuns:

Durere fizica sau emotionala? Cred ca arsurile. Adica ai vazut ca data te arzi la un deget te doare de te pisi pe tine, nu vreau sa-mi imaginez cat de tare doare sa fii ars pe o suprafata mai mare, mai ales pe caile respiratorii, chiar si cu calmante

| Sekim a răspuns:

Daca te referi la durere fizica, nu cred ca exista vreo boala care sa produca doar durere la nivelul organismului si sa te omoare in felul asta.

| MiraMiraMira987654321 a răspuns:

Nu durerea provoaca moartea ci boala (sau accidentul). Durerea indica boala.

| Giulia911 explică (pentru MiraMiraMira987654321):

Dacă durerea este extrema poți muri din ea.

| MiraMiraMira987654321 a răspuns (pentru Giulia911):

Asta crezi tu. Daca durerea este extrema, inseamna ca boala este in ultima faza.